Ik ging een beetje omhoog zitten en nam de uiteindelijk vier pikken stuk voor stuk in mijn mond, tot ik op een gegeven moment zelfs aan twee palen tegelijkertijd aan het zuigen was. Ze wreven langs elkaar heen in mijn mond en dat wilde ik straks in mijn kont en kut voelen als het even kon. Een van de mannen ging zitten en ik ging wijdbeens en met mijn rug naar hem toe op zijn paal zitten. Eerst met mijn kutje. Dat voelde heel erg lekker aan. Ik bereed die pik terwijl ik een leuter in mijn mond kreeg en een andere man met mijn anus speelde.

Hij maakte hem alvast warm voor zijn maat, want die tilde mij op en zette toen mijn anus op zijn dikke eikel, waar ik gillend van genot overheen zakte. Mijn benen waren ver uit elkaar en ik voelde hoe hij mij vol aan het proppen was. Een van de andere mannen duwde zijn lul nu in mijn kutje en mijn andere wens ging in vervulling. Dubbele penetratie. Ik vond het echt helemaal het einde en wilde niets liever dan nu keihard geneukt worden. Ik voelde hoe ze mij flink aan het oprekken waren, de leuters schuurden langs elkaar heen en ik kwam heerlijk klaar.

Daarna ging ik andersom zitten, op de twee andere leuters, Op die manier werd ik nog eens dubbel genomen en alsof dat niet genoeg was, duwde een derde man zijn lul in mijn mond en voelde ik dat de vierde mij dubbel anaal ging nemen. Wat voor soort dubbele of drievoudige penetratie dat is weet ik niet, maar het was zalig en weer kwam ik op die neukers klaar. De mannen neukten mij een goed half uur en daarna spoten ze mijn tieten helemaal onder, dat vonden ze namelijk heel erg geil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *